Στα έργα στην οδό Καραμπατζάκη στη Ν. Ιωνία Βόλου βρέθηκε ο Αχ. Μπέος, σήμερα το πρωί, 24 Ιανουαρίου, στις 11:00, προκειμένου να επιβλέψει τις εργασίες, οι οποίες σύμφωνα με τον Δήμαρχο «έχουν ξεκινήσει και δε σταματάνε».

O Αχ. Μπέος δήλωσε πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το έργο, καθώς είχαν σταματήσει οι εργασίες, σε 15 ημέρες τα έργα, τόσο στην οδό Καραμπατζάκη, όσο και στη Ζάχου, θα ξεκινήσουν ολοκληρωτικά, ενώ επεσήμανε πως λόγω της καθυστέρησης του έργου ο ανάδοχος παραιτήθηκε, κάτι που θα κοστίσει στην Δημοτική αρχή και στους δημότες 250.000 ευρώ:

«Σε 15 μέρες ξεκινάνε ολοκληρωτικά τα έργα σε Καραμπατζάκη και Ζάχου για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής που πραγματικά θα είναι ένα έργο ζωής και πνοής για όλη την πόλη, γιατί μέχρι τώρα εδώ 10 οικογένειες είχαν κάνει ιδιοκτησία τον δρόμο τους.  Με την τρομερή ανοχής της πολιτείας, της τότε κυβέρνησης αλλά και κάποιων ανεγκέφαλων  που είχαν σκοπιμότητες καθυστέρησε το έργο και ως εκ τούτου ο ανάδοχος παραιτήθηκε. Στοιχίζει στους δημότες της πόλης 250.000  γιατί ο επόμενος ανάδοχος που θα αναλάβει το έργο έχει ένα 18% διαφορά από την έκπτωση, άρα αυτό αντιστοιχεί σε 250.000 ευρώ που θα τα πληρώσει η Δημοτική Αρχή και οι πολίτες, γιατί αυτό είναι ένα έργο των δημοτών. Εγώ είχα δεσμευτεί ότι το έργο θα γίνει, όπως βλέπετε ξεκίνησε και δεν σταματάει», δήλωσε ο Δήμαρχος, Αχ. Μπέος.

Ο Αχ. Μπέος συνέχισε λέγοντας το έργο αυτό των ημερών αφορά την ύδρευση και την αποχέτευση:

«Είμαστε στο επίμαχο σημείο που 10 οικογένειες θεωρούσαν ότι η πόλη  είναι δική τους. Να πω ότι αυτό είναι ένα έργο που βλέπετε σήμερα που έχει να κάνει με το έργο της ύδρευσης, με την αντικατάσταση  των κεντρικών αγωγών, ώστε να πίνει ο κόσμος πιο καθαρό νερό αλλά και  συγχρόνως αφορά και τα λήμματα. Είναι 2 έργα το αποχετευτικό και της ύδρευσης».

Μάλιστα, στο τέλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η πόλη δεν είναι κανενός»:

«Βέβαια, με πιάνει μια θλίψη, δεν βλέπω την Κοκκινάκη, τον Γαργάλα και όλους αυτούς τους περίεργους τύπους που νομίζανε ότι εμποδίζοντας τη σημερινή δημοτική αρχή. Η πόλη δεν είναι κανενός».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη σημερινή επίβλεψη των έργων από τον Αχ. Μπέο:

 

 

Προηγούμενο άρθροΡυμουλκείται στο λιμάνι της Καλύμνου το φορτηγό πλοίο που εξέπεμψε SOS
Επόμενο άρθροΒόλος: Χάθηκε 87χρονος από το σπίτι του – Τον αναζητεί η οικογένειά του