«Ανέκδοτο» στο γυμνάσιο-λύκειο Τρικερίου, καθώς μετακίνησαν τον μαθηματικό από το γυμνάσιο γιατί δεν είχαν καθηγητή στο Λύκειο, σύμφωνα με την Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων, κ. Κωστανάσιου.

Μεγάλες ελλείψεις καθηγητών έχει το γυμνάσιο-λύκειο Τρικερίου, αφού πως δεν υπάρχουν καθόλου καθηγητές γαλλικών, οικιακής οικονομίας, τεχνολογίας από την αρχή της σχολικής χρονιάς, ενώ καθηγητή μαθηματικών έχουν μόνο τα παιδιά των τάξεων των Λυκείων, καθώς ο μαθηματικός του Γυμνασίου πραγματοποιεί τα μαθήματα στα παιδιά του Λυκείου, που έχουν επιλέξει ήδη κατεύθυνση.

«Μας κοροϊδεύουν από τη Δευτεροβάθμια», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Κωστανάσιου σήμερα το πρωί, 27 Ιανουαρίου, στο ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΑ και στον δημοσιογράφο, Μάκη Θεοδώρου, ενώ σύμφωνα με την ίδια, όταν επικοινώνησε με την Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κ. Φασουράκη, η δεύτερη της είπε «γιατί ανακατεύεστε εσείς οι γονείς;».

Η κ. Φασουράκη, μάλιστα, πληροφόρησε την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων πως οι καθηγητές έχουν τοποθετηθεί από τις 13 Ιανουαρίου, οι οποίοι όμως δεν έχουν εμφανιστεί στο γυμνάσιο-λύκειο Τρικερίου.

Από τις 8 Ιανουαρίου ο μαθηματικός έφυγε με αναρρωτική άδεια ενός μήνα, η οποία άδεια είναι τελικά μακροχρόνια, όπως ενημερώθηκε η κ. Κωστανάσιου εκ των υστέρων, από την κ. Φασουράκη.

Φέτος είναι δύο τα παιδιά που θα δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις από το σχολείο του Τρικερίου, τα οποία έχουν απογοητευτεί λόγω των ελλείψεων που έχει το σχολείο και τους έχουν «κοπεί τα φτερά», σύμφωνα με την Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων του σχολείου.

Προηγούμενο άρθροΑγροτικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, με οικονομικά και ασφαλιστικά αιτήματα
Επόμενο άρθροΈνας νεκρός από πυροβολισμούς στον Διόνυσο-Συνελήφθη ο δράστης