Ο δημοσιογράφος, Πάνος Σόμπολος, ο οποίος έχει «υπηρετήσει» για αρκετές δεκαετίες το αστυνομικό ρεπορτάζ, μίλησε χθες, 5 Μαρτίου στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ, με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο «Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα», καθώς βρέθηκε στον Βόλο, για την παρουσίαση του βιβλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στις 19:00 στο Public Βόλου. Για το βιβλίο μίλησαν τρεις γυναίκες, η Έφη Εμμανουηλίδου, αστυνόμος Α, η Τούλα Κεκάτου, δημοσιογράφος, η Ροσσάνα Πώποτα, δημοσιογράφος και ο συγγραφέας.

«Οι γυναίκες δεν σκοτώνουν εν βρασμώ ψυχής», ανέφερε ο κ. Σόμπολος, μεταξύ άλλων, ερωτώμενος για τις διαφορές ανάμεσα σε γυναίκες και άνδρες δολοφόνους.

Μάλιστα, δήλωσε πως είχε σοκάρει ακόμα και τον ίδιο, μια υπόθεση δολοφονιών της δεκαετίας του 1950, όπου μια 19χρονη δηλητηρίασε αδερφό και πατέρα και προσπάθησε να δηλητηριάσει και τη μητέρα, η οποία τελικά σώθηκε. Η νεαρή γυναίκα ήθελε να εξοντώσει όλη την οικογένειά της, ώστε να ζήσει ανενόχλητη τον έρωτά της με τον 74χρονο παππού της!

Στο πέμπτο, κατά σειρά, βιβλίο του Πάνου Σόμπολου περιέχονται συνολικά σαράντα υποθέσεις ανθρωποκτονιών από το 1931 μέχρι και σήμερα στην Ελλάδα, οι οποίες διαπράχθηκαν από γυναίκα, είτε ως φυσική, είτε ως ηθική αυτουργός, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη του Πάνου Σόμπολου στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ:

 

Προηγούμενο άρθροΟ Τζέιμς Χάρις του δικτύου Λαβίδα – Νίκα με τη μεγάλη ζωή και το άδοξο τέλος
Επόμενο άρθροΔε λέει όχι σε έναν δεύτερο γάμο