Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Τέλης Μπασδάνης, μίλησε για τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση του Επιμελητηρίου για την ανάδειξη του Β’ αντιπροέδρου, στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ, λέγοντας πως ο κ. Πλαστάρας κάλεσε την αστυνομία για να διακοπεί η διαδικασία.

«Επειδή δεν έβγαιναν τα “κουκιά” καλείς την Αστυνομία;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπασδάνης για τον κ. Πλαστάρα, καθώς στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες, 9 Μαρτίου, πήγανε δέκα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν πως υπήρχαν επεισόδια στο Επιμελητήριο, κάτι το οποίο δεν ισχύει, σύμφωνα με τον κ. Μπασδάνη.

«Αισθάνθηκα τρομοκράτης εκείνη τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπασδάνης, λέγοντας πως δεν κατάλαβε γιατί ήρθαν δέκα αστυνομικοί στο Επιμελητήριο.

Ο κ. Σαββάκης που ανήκε στην παράταξη του κ. Πλαστάρα, θέλησε να διεκδικήσει τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου, γεγονός που εξόργισε τον επικεφαλή της παράταξης, κ. Πλαστάρα και τον διέγραψε. Τότε, ο κ. Πλαστάρας είπε πως η διαδικασία ήταν παράνομη, αλλά ο νομικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου υποστήριξε πως πρέπει να συνεχιστεί η διαδικασία.

Από την άλλη, ο κ. Πλαστάρας αρνήθηκε πως κάλεσε εκείνος την Αστυνομία. Τελικά, η εφορευτική έκανε δεκτή την υποψηφιότητα του κ. Σαββάκη, που πήρε 14 ψήφους. Ο κ. Πλαστάρας έλαβε 9 και ο κ. Μίχας 3 ψήφους, με τον κ. Σαββάκη να εκλέγεται με τις ψήφους της παράταξης του κ. Μπασδάνη.

Ακούστε παρακάτω τι δήλωσε ο κ. Μπασδάνης στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ και στον δημοσιογράφο, Μάκη Θεοδώρου:

 

Προηγούμενο άρθροΜόσχα – Ριάντ «τσακώνονται» για το πετρέλαιο αλλά ο πραγματικός πόλεμος είναι με τις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΝα κλείσουν όλα τα σχολεία στο Γαλάτσι προτείνει ο δήμαρχος (video)