Στο σπίτι της μένει η Heidi Klum αυτές τις ημέρες, λόγω του κορονοϊού. Το διάσημο μοντέλο με μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως φοβάται ότι είναι θετική στον κορονοϊό και περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ.

Η Klum ανέφερε ακόμη πως βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και από το σύζυγό της, Tom Kaulitz. Άλλωστε, όπως αποκάλυψε το μοντέλο, και εκείνος δεν αισθάνεται καλά, αφού επιστρέφοντας από την περιοδεία του, έχει κάποια συμπτώματα.

«Όπως πολλοί από εσάς, είμαι άρρωστη όλη την εβδομάδα και δυστυχώς, ο σύζυγός μου, ο οποίος επέστρεψε από την περιοδεία του πριν από λίγες ημέρες επίσης αισθάνεται άρρωστος. Για να είμαστε ασφαλείς, μένουμε χώρια μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού (που επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε σήμερα). Δε θέλουμε να διαδίδουμε μικρόβια και να ρισκάρουμε το ενδεχόμενο οι άλλοι να αρρωστήσουν περισσότερο… ακόμα και μεταξύ μας. Όσο και να θέλω να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω, είναι πιο σημαντικό να κάνουμε το σωστό και να μην εξαπλωθεί περαιτέρω. Αυτοί είναι παράξενοι καιροί… αλλά σε αυτές τις στιγμές, θυμάσαι τι είναι πραγματικά σημαντικό- οι άνθρωποι που αγαπάς και το να τους κρατήσεις ασφαλείς…. Παρακαλώ πολύ ακούστε τους ιθύνοντες και μείνετε σπίτι αν μπορείτε και αποστασιοποιηθείτε από τους άλλους ανθρώπους… ειδικά αν δεν αισθάνεστε καλά…. Στέλνω σε όλους αγάπη, θετικότητα και θετική ενέργεια… μαζί μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό, αλλά χρειάζεται να παίρνουμε τα μέτρα μας, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε όλοι ένα λαμπρό και υγιές μέλλον», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ κορωνοϊός οδηγεί την ΕΕ στην ύφεση για το 2020, δηλώνει ο επίτροπος Μπρετόν
Επόμενο άρθροΧρηματιστήριο Αθηνών: Πτώση 10,07% – Καταρρέει λόγω κορωνοϊού