Κι ενώ όλος ο πλανήτης δοκιμάζεται από τον κορονοϊό και οι πολίτες στις περισσότερες χώρες έχουν μπει σε καραντίνα, λόγω της πανδημίας, ένα βίντεο με την Κάρλα Μπρούνι έρχεται να εξοργίσει τους πάντες. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί στο βίντεο που είναι τραβηγμένο στα τέλη Φεβρουαρίου, στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, χλευάζει τον κορονοϊό βήχοντας στην κάμερα.

«Ανήκουμε στην παλιότερη γενιά, δεν φοβόμαστε τίποτα. Δεν είμαστε φεμινίστριες, δεν φοβόμαστε τον κορονοϊό», ακούγεται να λέει στους διπλανούς της. Μάλιστα, το πρώην μοντέλο φιλά επιδεικτικά κάποιον γνωστό της.

Το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα social media. Ο ένας μετά τον άλλον χρήστη του Twitter εξοργισμένοι με την ανεύθυνη κι επιπόλαια στάση της Μπρούνι, γράφουν tweets εναντίον της, ενώ οι περισσότεροι τονίζουν και την ιταλική καταγωγής της, με την πατρίδα της να μετρά εκατόμβες νεκρών από την πανδημία.

Η Κάρλα Μπρούνι έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη με ανάρτησή της στο Instagram της, λέγοντας πως ήταν ένα κακό αστείο και πως το βίντεο ήταν μονταρισμένο έτσι ώστε το «αστείο» της να εμφανίζεται εκτός πλαισίου και να δείχνει ακόμα πιο απαξιωτικό.

«Καμιά φορά κάνουμε κακά αστεία, λόγω της στιγμής λόγω του συγκεκριμένου πλαισίου και προς ένα συγκεκριμένο άτομο. Είναι κάτι ανόητο και επιφανειακό και δεν έχει κάποια επιρροή», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η Κάρλα Μπρούνι.

Για να ευχηθεί καλό κουράγιο σε όσους δοκιμάζονται από τον κορονοϊό, αυτή τη δύσκολη εποχή.

Δείτε κάποια από τα tweets:



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕτοιμάζεται τμήμα για νοσηλεία ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού στην παλιά πτέρυγα του Νοσοκομείου Βόλου
Επόμενο άρθρο«Οι μισθοί των παικτών δεν είναι ούτε ταμπού ούτε πρόβλημα»