Το Σωματείο «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου», άρχισε καμπάνια στήριξης «1 ευρώ για το Νοσοκομείο Βόλου», με στόχο την αγορά αναγκαίων υλικών για την προστασία των ασθενών, γιατρών και νοσηλευτών από τον κορωνοϊό.

Ο κάθε πολίτης μπορεί να ενισχύει αυτή την προσπάθεια με 1 ευρώ. Το IBAN καταθέσεων, για όποιον πολίτη θελήσει να συνεισφέρει στην καμπάνια είναι GR7302602240000790100555946.

Την καμπάνια στηρίζει και ο Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ, Χρήστος Μπουκώρος. Διαβάστε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Αποφασίσαμε με πολλούς και καλούς φίλους, αυτές τις δύσκολες ώρες, να ενισχύσουμε το ιστορικό Σωματείο «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου», προκειμένου να διαθέσουμε χρήματα για την ενίσχυση του νοσοκομείου με τα αναγκαία υλικά και με μεγάλη ταχύτητα. 

Οι φίλου του νοσοκομείου ξέρουν τις ανάγκες που δημιουργούνται και είναι πάντα σε άμεση συνεννόηση με τη διοίκηση και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου.
Ας δείξουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα και μένοντας σπίτι!
Ως εναρκτήρια και συμβολική κίνηση καταθέτω στο λογαριασμό το ποσό των 1000 ευρώ. Όλοι μπορούμε να συμμετέχουμε ασχέτως ποσού και σύμφωνα με τις δυνατότητες μας.
Υ.Γ.: Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες συνεννοήσεις με την Πρόεδρο του Σωματείου «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου».

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Νέα μεγάλη πτώση στη Wall Street
Επόμενο άρθροΤο «αντίο» της ΑΕΚ στον Στάνκοβιτς