Με εναλλαγές προσήμου εξελίχθηκε η σημερινή και τελευταία για το πρώτο τρίμηνο του έτους συνεδρίαση των δεικτών της Wall Street. Η σημερινή συνεδρίαση ολοκληρώνει το πρώτο τρίμηνο το οποίο χαρακτηρίζεται ως το χειρότερο της ιστορίας τους, με βασικό χαρακτηριστικό τη μεταβλητότητα και την αστάθεια που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Οι δείκτες ξεκίνησαν τη συνεδρίαση με μικρές απώλειες και μετά από αρκετές εναλλαγές προσήμου υποχώρησαν και πάλι. Ο Dow Jones έκλεισε με πτώση 410,32 μονάδων ή 1,84% σε ποσοστό. Ο S&P 500 ολοκήρωσε τη συνεδρίαση με απώλειες 1,60% σημειώνει απώλειες στο ίδιο ποσοστό ενώ 0 Nasdaq κλείδωσε με πτώση 0,95%.


Στον βιομηχανικό δείκτη- τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι Caterpillar (+4,2%) και Dow Inc. (+2,3%) ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι American Express (-5,2%) και Home Depot (-5,1%). Στο τρίμηνο ο Dow Jones «βούλιαξε» 23,2%, ο S&P 20% και ο Nasdaq 14,2%.

Τον Μάρτιο ο Dow Jones έχασε συνολικά 13,7%, ενώ ο ευρύτερος S&P 500 υποχώρησε σε ποσοστό 12,5%. Ο τεχνολογικός Nasdaq έκλεισε τον Μάρτιο με συνολικές απώλειες 10,1%.

Στο τρίμηνο, ο βιομηχανικός Dow Jones υποχώρησε 23,2% εμφανίζοντας τη χειρότερη τριμηνιαία πτώση από το δ΄ τρίμηνο του 1987 και το χειρότερο πρώτο τρίμηνο στην ιστορία του.

Ο S&P 500 έκλεισε τους πρώτους τρεις μήνες του 2020 με συνολικές απώλειες 20%, γνωρίζοντας το χειρότερο τρίμηνο από το 2008.

Για περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο www.newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΓΑΝΗ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους εργαζόμενους – Έτσι θα πάρετε το επίδομα των 800 ευρώ

Κορωνοϊός – Ισραήλ: Συλλογή προσωπικών δεδομένων από τις μυστικές υπηρεσίες

Απαγόρευση κυκλοφορίας – Θεσσαλονίκη: Τα «πήρε» με την κλειστή παραλία, κατήγγειλε… συνωμοσία και έσκισε την κλήση!

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr για τους εργαζόμενους
Επόμενο άρθροΣε λειτουργία η πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr για τους εργαζόμενους