Συνελήφθη ένας 56χρονος άνδρας στον Βόλο, γιατί κυνηγούσε… τον κορωνοϊό.

Πριν λίγες ημέρες, ένα αυτοκίνητο κινούνταν με υψηλή ταχύτητα σε κεντρικό δρόμο της πόλης, κάνοντας ελιγμούς. Αυτόπτης μάρτυρας ειδοποίησε την Αστυνομία και άμεσα, αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου και της Τροχαίας έσπευσαν στο σημείο. Άρχισαν να καταδιώκουν το αυτοκίνητο, το οποίοι και ακινητοποίησαν στο ύψος της οδού Γαλλίας.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον 56χρονο να βγει έξω από το αυτοκίνητο, με εκείνον να φορά φακό με φωτάκια τύπου led και να διαμαρτύρεται.

Είπε στους αστυνομικούς πως καταδίωκε τον κορωνοϊό και όσα κι αν οι αστυνομικοί πίστευαν στην αρχή ότι πρόκειται για πλάκα, κατάλαβαν τελικά πως το εννοούσε. Οι αστυνομικοί του βεβαίωσαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Την επόμενη ημέρα, η γυναίκα του υπέβαλλε σε βάρος του αναφορά στο Α.Τ Βόλου, ενώ σύμφωνα με την ίδια, το τελευταίο διάστημα, ο 56χρονος άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα.

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 56χρονο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Τελικά, εντοπίστηκε στην Αθήνα, όπου είχε πάει να επισκεφθεί την κόρη του και οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική Νίκαιας.

 

Πληροφορίες από Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Προηγούμενο άρθροΟι «επιστήμονες-ήρωες» στη μάχη κατά του ιού- Η ΕΡΤ στην πρώτη γραμμή της μάχης, στα Νοσοκομεία και στο Ινστιτούτο Παστέρ (video)
Επόμενο άρθροΤηλεδιάσκεψη με τον WADA για την υλοποίηση του Οργανισμού αντί-ντόπινγκ στη χώρα μας