Ολοκληρώθηκε η προανάκριση για την υπόθεση της εξαφάνισης του Γιώργου Καραμιχαηλίδη, από τον όρμο Βότση στην Αλόννησο, στις 30 Αυγούστου 2016, με την εισαγγελέα να προτείνει την παραπομπή δύο ατόμων για κακουργηματική πράξη.

Η Εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, προτείνει να παραπεμφθούν δύο άτομα σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ώστε να δικαστού, μετά τη μήνυση που άσκησε η μητέρα του 30χρονου Θεσσαλονικιού, Ματούλα Κουτρώτσιου, για έκθεση σε κίνδυνο κατά παντός υπευθύνου.

Τα άτομα που παραπέμπονται στο Κακουργοδικείο, φέρονται να είναι τα τελευταία που είδαν τον αγνοούμενο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης βρισκόταν στην Αλόννησο, στις 30 Αυγούστου, για διακοπές με τη φίλη του. Σύμφωνα με το «Omnibus Alert», το απόγευμα της ημέρας της εξαφάνισης, ο 30χρονος έφυγε από το δωμάτιο της πανσιόν, όπου διέμενε και μετέβη στο αλιευτικό καταφύγιο του όρμου Βότση, προσπαθώντας να λύσει ένα αλιευτικό σκάφος με σκοπό να βγει στα ανοιχτά.

Στη συνέχεια, μετά από ολονύκτιες έρευνες, οι δύτες βρήκαν στον βυθό του λιμανιού μόνο τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο.

 

Πληροφορίες από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

Προηγούμενο άρθροΔυσαρεστημένος ο Κούκοτς που έμεινε και φέτος εκτός Hall of Fame
Επόμενο άρθρο3D προστατευτικές ασπίδες προσώπου από εργαστήριο εκτύπωσης του Metropolitan Hospital