Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Απριλίου 2020, 18:28

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει βάλει στον… πάγο και το ποδόσφαιρο, με τους ανθρώπους της UEFA να αναζητούν λύσεις με το καλεντάρι των ομοσπονδιών, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις τους.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου εξετάζουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός Final-8 στο φετινό Champions League.

Αυτή η πρόταση έπεσε στο τραπέζι με στόχο να μην πιεστεί ιδιαίτερα και το πρόγραμμα της επόμενης περιόδου, αφού πλέον δεν υπάρχουν και πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες.

Στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται πως στην περίπτωση που προχωρήσει αυτό το σενάριο, τότε η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε μία πόλη, με την Κωνσταντινούπολη (σ.σ. έδρα του φετινού τελικού) να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πάντως εάν λάβει «σάρκα και οστά» η σκέψη για Final-8 στο Champions League αναμένεται να προκύψουν αντιδράσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα. Κι αυτό γιατί θα μειωθούν οι αγώνες που θα μεταδώσουν και ως εκ τούτου θα είναι λιγότερα τα έσοδά τους από διαφημίσεις.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Απριλίου 2020, 18:38

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΖωντανά η Ακολουθία Νυμφίου (ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ) απο τον Ιερό Ναό Αναληψεως του Χριστού Βόλου
Επόμενο άρθροΞέσπασε σε κλάματα στον «αέρα» η Ζήνα Κουτσελίνη