Περιπέτεια για έναν 53χρονο Σκιαθίτη, ο οποίος δεν μπόρεσε να επιβιβαστεί στο πλοίο, καθώς δεν είχε μαζί του το απαραίτητο έγγραφο. Ο 53χρονος είχε ταξιδέψει στον Βόλο, στις 13 Απριλίου με ιατρική γνωμάτευση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου, σύμφωνα με την οποία πάσχει από βουβονοκήλη με υποτροπή και έπρεπε να εξεταστεί από ειδικό χειρούργο.

Μετά από δύο ημέρες, έπρεπε να επιστρέψει στην Σκιάθο και χθες στις 8 το πρωί, ο 53χρονος ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο πλοίο, όταν τελικά δεν του επετράπη να ταξιδέψει, ενώ του επιβλήθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ, για άσκοπη μετακίνηση.

Κατά τον έλεγχο που έγινε πριν επιβιβαστεί στο «Εξπρές Σκιάθος», διαπιστώθηκε πως ο 53χρονος δεν είχε μαζί του τη βεβαίωση κατοικίας ή το αντίγραφο της δήλωσης Ε1, που είναι απαραίτητα για να ταξιδέψει κανείς, στα πλαίσια των μέτρων που εφαρμόζονται για τον κορωνοϊό.

Ο 53χρονος πίστευε ότι το χαρτί που είχε μαζί του από το Κέντρο Υγείας Σκιάθου ήταν αρκετό, ενώ για το θέμα ενημερώθηκε ο διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, Χρήστος Κανάκης και μετά από οδηγίες που δόθηκαν, ο 53χρονος τελικά αναχώρησε με το «Εξπρές Σκιάθος» σήμερα το πρωί, καθώς φέρεται να έλαβε και βεβαίωση από το Νοσοκομείο Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΝέο πρόγραμμα διακανονισμών για τους αγροτικούς πελάτες
Επόμενο άρθροΚέπλερ: Βρέθηκε εξωπλανήτης που μοιάζει πολύ με τη Γη