Παρακολουθείστε απευθείας από την ΕΡΤ1 την καθημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη της επιδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο και τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας, καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά. Ανακοίνωσαν 10 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και 6 νέοι θάνατοι, ενώ συνολικά τα επιβεβαιωμένα ανέρχονται σε 2.245. 61 ασθενείς νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, 44 έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 116 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ο κ. Τσίοδρας, επεσήμανε ότι «μελέτες αντισωμάτων από τις οποίες δημοσιοποιήθηκαν προκαταρκτικά αποτελέσματα το Σαββατοκύριακο, δείχνουν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων μπορεί να είναι σημαντικά μεγαλύτερος από όσους έχουν ανακοινωθεί σε κάποιες χώρες».

Επίσης σημείωσε ότι «επιβεβαιώνεται η υπεροχή του ιού στους άντρες και πρόσθεσε ότι καταγράφηκαν θρομβώσεις σε πολλούς ασθενείς».

Ο κ. Τσιόδρας τόνισε επίσης την ανάγκη βελτίωσης της διατροφής μας.

Σχετική είδηση: Covid19: Τρεις άνθρωποι κατέληξαν σήμερα-Θετικές στον κορονοϊό έγκυος σε δομή στο Κρανίδι και βρεφοκόμος του κέντρου «Η Μητέρα» (live+video)

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα»
Επόμενο άρθροCovid19: Τρεις άνθρωποι κατέληξαν σήμερα-Θετικές στον κορονοϊό έγκυος σε δομή στο Κρανίδι και βρεφοκόμος του κέντρου “Η Μητέρα” (live+video)