Σε περισσότερες από 150 οικογένειες στον Βόλο, αλλά και στα περίχωρα, παρέδωσε τρόφιμα εν καιρώ κορωνοϊού, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, σύμφωνα με το μέλος και επικεφαλής, Βασίλη Ηλιόπουλο και όσα δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ.

Η παράδοση των τροφίμων γίνεται και σε συνεργασία με το ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και την πρόεδρό του, Νατάσσα Μορφογιάννη, σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως εκτός από τρόφιμα, παραδίδουν και φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στις ευαίσθητες ομάδες πολιτών. Η κάθε οικογένεια παραλαμβάνει 14 προϊόντα.

Μάλιστα, τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, μεταβαίνουν και στις τράπεζες για πληρωμές λογαριασμών ανθρώπων που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους λόγω κορωνοϊού, σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο.

«Δεχόμαστε καθημερινά 8-10 κλήσεις ανάγκης», ανέφερε ο Βασίλης Ηλιόπουλος, σημειώνοντας πως τις περισσότερες φορές πρόκειται για διαφορετικούς πολίτες κάθε μέρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί, πως τη Μ. Πέμπτη, μέλος της Λέσχης μετέβη στη Λάρισα για να μεταφέρει έναν ασθενή, με τον κ. Ηλιόπουλο να αναφέρει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Προηγούμενο άρθροΣυγχώνευση των ATP και WTA προτείνει ο Φέντερερ
Επόμενο άρθρο«Το αν συνεχίσω στον Ολυμπιακό ή στη Θέλτα, δεν το ξέρω ακόμα»