Στην Τετάρτη, 29 Απριλίου, έχουν «κολλήσει» τα αποτελέσματα των μετρήσεων του σταθμού μέτρησης της Περιφέρειας για την ατμοσφαιρική ρύπανση στον Βόλο. Το αποτελέσματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ– και για τις προηγούμενες τρεις ημέρες δεν υπάρχει ενημέρωση.

Την Τετάρτη, σημειώθηκαν μικρές υπερβάσεις των μικροσωματιδίων PM10, στις 10 και 11 το πρωί. Να σημειωθεί πως τα όρια για τα μικροσωματίδια pm 2,5 είναι 25μgm και για τα pm10, 50 μgm.

Την Πρωτομαγιά, είχαν σημειωθεί υψηλές τιμές ρύπανσης, τις οποίες η Π.Ε Μαγνησίας, απέδωσε σε πτώση της τάσης του ρεύματος, η οποία είχε καταγραφεί στις ενδείξεις του σταθμού μέτρησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου βρίσκεται εγκατεστημένος στη Βασσάνη με Γαζή, με αποτέλεσμα τη μη σωστή λειτουργία των αναλυτών του σταθμού.

Αντιδράσεις υπάρχουν από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου, η οποία ανήρτησε σχετική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας πως «σήμερα είναι Κυριακή 03-05-2020 αλλά για την Περιφέρεια είναι Τετάρτη 29-04-2020. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο…».

Προηγούμενο άρθροΒίντεο από την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του ΟΑΚΑ για το Final Four του BCL το 2018
Επόμενο άρθροSmartTimetable: Εφαρμογή για τις σύγχρονες ανάγκες τηλεκπαίδευσης στα σχολεία της Θεσσαλίας