Αλλάζουν οι θέσεις των λαϊκών αγορών οπωρολαχανικών  του Δήμου Βόλου, από τις 11 Μαϊού έως και τις 30 Ιουνίου:

Δευτέρα: α) στην οδό ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ από ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ έως ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ(ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ), β) στην οδό ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ από 12 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ έως ΔΗΜ. ΠΑΡΑΘΥΡΗ (ΑΓΡΙΑ).

Τρίτη: α) στην οδό ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ από ΣΤΡ. ΙΑΤΡΙΔΗ έως ΑΝΑΚΑΣΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ), β) στην οδό Ζ.ΠΗΓΗΣ μεταξύ των οδών ΗΦΑΙΣΤΟΥ & Δ.ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΟΥ στη Ν. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ (ΒΟΛΟΣ), γ) στην οδό 30ης ΙΟΥΛΙΟΥ από ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ έως ΚΥΠΡΟΥ (Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΣ)

Τετάρτη: α) στην οδό ΜΑΓΝΗΤΩΝ από ΙΩΛΚΟΥ-ΚΟΥΤΑΡΕΛΙΑ έως ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ (ΒΟΛΟΣ) και παράλληλα στην οδό ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ από ΙΩΛΚΟΥ-ΚΟΥΤΑΡΕΛΙΑ έως ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ (ΒΟΛΟΣ)

Πέμπτη: στην οδό ΚΥΡΙΛΛΟΥ από ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ έως ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ & ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑΣ  από ΚΥΡΙΛΛΟΥ έως ΔΑΒΑΚΗ (ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ)

Παρασκευή: στην οδό Δ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ από ΟΓΛ-ΓΑΜΒΕΤΑ έως ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΒΟΛΟΣ) και παράλληλα στην οδό ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ από ΟΓΛ-ΓΑΜΒΕΤΑ έως ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΒΟΛΟΣ)

Σάββατο: α) στην οδό ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥ από ΙΩΛΚΟΥ έως ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ & επί της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ από Γ. ΔΗΜΟΥ έως ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ (ΒΟΛΟΣ), β) στην οδό ΝΙΚΗΤΑΡΑ από ΑΛΑΜΑΝΑΣ έως ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στους Αγ. Αναργύρους (ΒΟΛΟΣ)

Οι λαϊκές αγορές ένδυσης και υπόδησης του Δήμου Βόλου, θα επαναλειτουργήσουν στις 18 Μαΐου, με απόφαση του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου.

Στις ανωτέρω λαϊκές αγορές θα προσέρχονται επαγγελματίες πωλητές της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και σε ποσοστό 50% τηρώντας παράλληλα την απόσταση των πέντε μέτρων μεταξύ τους, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια».

Προηγούμενο άρθροΣτις 29 Μαΐου η επανέναρξη του πρωταθλήματος
Επόμενο άρθροΜε τον Ουζουνίδη στον πάγκο και τη νέα σεζόν ο ΑΠΟΕΛ