Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 03:39

Οπως όλα δείχνουν, η Μαρσέιγ θα πορευθεί με νέο προπονητή στο σαμπιονά και στο Champions League, καθώς ο Άντρε Βίλας Μπόας,, ο οποίος οδήγησε μετά από αρκετά χρόνια τους Μασσαλούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δεν έκανε δεκτή την πρόταση για ανανέωση του συυμβολαίου του.

Και μπορεί ο 42χρονος Πορτογάλος να δεσμεύεται με τον ιστορικό σύλλογο μέχρι το 2021, όμως θεωρείται απίθανό να συνεχίσει στην γαλλική ομάδα, καθώς οι «σειρήνες» από την υπόλοιπη Ευρώπη «ηχούν» δυνατά στ΄ αυτιά του…

Η προ ημερών αποχώρηση του Άντονι Θουμπιθαρέτα απο το επιτελείο της Μαρσέιγ και τη θέση του τεχνικού διευθυντή, θεωρείται από τον γαλλικό Τύπο, ως «προάγγελος» των εξελίξεων.

Οι διοικούντες την Μαρσέιγ, πρότειναν στον νεαρό προπονητή, μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους με τους ίδιους όρους και επιπλέον έναν χρόνο σε περίπτωση από κοινού συμφωνίας.

Όπως ανέφερε προσφάτως, η εφημερίδα «La Marseillaise», σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Βίλας Μπόας από την Μαρσέιγ, οι υποψήφιοι διάδοχοι του, είναι τέσσερις.

Πρόκειται για τον Γάλλο Ερβέ Ρενάρ, ο οποίος έχει εργασθεί μεταξύ άλλων στη Λιλ και στη Σοσό, τον συμπατριώτη του προπονητή της Λιλ, Κριστόφ Γκαλτιέ, τον Σουηδό «γερόλυκο των πάγκων», Σβεν Γκόραν Έρικσον και τον Ιταλό Βιτσέντσο Μοντέλα.

   


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 03:44

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Τριαντάφυλλος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Κατερίνα Λένη
Επόμενο άρθροNέο τζακ ποτ στο Τζόκερ