Συνεχίζονται οι εθελοντικές αιμοδοσίες με την παράλληλη τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία των αιμοδοτών από τον κορονοϊό.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας-ΕΚΕΑ, πραγματοποίησε εξόρμηση (φωτο) στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας στις 28/07.

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου και ώρα 17:00 – 20:00 το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης – Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, διοργανώνουν αιμοδοσία στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρεόπολης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διαδικασία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.

Στη Χίο, την Κυριακή 2 Αυγούστου, από τις 09:30 έως 13:30 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στην Μέσα Διδύμα, με την υποστήριξη του συλλόγου αιμοδοτών του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μέσα Διδύμας. Η αιμοδοσία θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του χωριού.

Στη Σέριφο ο Σύνδεσμος Σεριφίων το χρονικό διάστημα 8-9 Αυγούστου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στον Περσέα στο Λιβάδι Σερίφου.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Νιλ Γιανγκ μηνύει τον Ντόναλντ Τραμπ
Επόμενο άρθροΑπεβίωσε ο Σπύρος Πομώνης