Η ιδιωτική σεξ λέσχη Snctm επιστρέφει στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά μετά το χτύπημα της πανδημίας,  με το γρήγορο τεστ COVID-19 για μασκοφόρους VIP επισκέπτες, όπως αποκαλύπτει η Sun.

Η μυστική αυτή λέσχη, η οποία κάποτε προωθήθηκε από την Gwyneth Paltrow στον ιστότοπό της Goop για τον τρόπο ζωής της  θα φιλοξενήσει την πρώτη σειρά ερωτικών εκδηλώσεων σε μια ημερομηνία που θα επιβεβαιωθεί τον επόμενο μήνα, με εισιτήριο το εντυπωσιακό ποσό των 3.725 $.

Το Snctm υπόσχεται ότι οι επισκέπτες θα «μπουν σε έναν κόσμο ίντριγκας και αισθησιασμού»

Ένα διαφημιστικό email από το γκρουπ, το οποίο έλαβε η The Sun, παραθέτει το δείπνο ως «εξαιρετικά αποκλειστικό» που φιλοξενείται σε μια «μυστική και βασιλική κατοικία του Μανχάταν”.

Οι διοργανωτές εξηγούν: «Η φυσιολογική μας ένοπλη ασφάλεια θα βρίσκεται στην πόρτα με έναν πιστοποιημένο γιατρό και την ομάδα του που θα εκτελούν γρήγορα τεστ SARS-CoV-2.

«Κάθε άτομο, προσωπικό και επισκέπτης, θα πρέπει να είναι αρνητικοί στο τεστ  για να αποκτήσουν πρόσβαση.

Κοκτέιλ και σαμπάνια θα σερβίρονται στο σαλόνι, καθώς οι Snote του Devotees πειράζουν και μας γοητεύουν με τη συνοδεία ενός κουαρτέτου εγχόρδων».

Ενώ η υπερβολική προσφορά θα φέρει μαζί μια «αξέχαστη συγκέντρωση μυαλού», οι σχεδιαστές προειδοποιούν: «Σε αυτήν την ατμόσφαιρα συνομιλίας και ερωτισμού, εκτιμάται η ευγένεια και η εξυπνάδα · η πολιτική αποθαρρύνεται αυστηρά».

Μετά την σέξι ώρα κοκτέιλ, θα σερβίρεται γεύμα 10 πιάτων, μαγειρεμένο από έναν ιδιωτικό σεφ με αστέρι Michelin.

Παρά το γεγονός ότι η Snctm έχει δεκάδες μέλη, το email εξηγεί λόγω της επιδημίας COVID-19 “αυτό το γεγονός από ανάγκη θα επιμεληθεί αυστηρότερα”, με μόνο οκτώ εισιτήρια ζευγαριών διαθέσιμα.

Ο σύλλογος ήταν επιτυχής εδώ και χρόνια και φιλοξενεί πάρτι σε όλο τον κόσμο

Οι διοργανωτές πειράζουν τα μέλη, προσθέτοντας με ενθουσιασμό: «Για μια νύχτα, θα παρακάμψουμε τις υποθέσεις αυτού του κόσμου και θα απολαύσουμε για άλλη μια φορά σε κομψή, ερωτική περίσσεια».

Η λέσχη ιδιωτικών μελών, η οποία ήταν γνωστό ότι προσελκύει διασημότητες της λίστας, έγινε γνωστή για τη φιλοξενία πάρτι σε πόλεις από τη Μόσχα έως το Μαϊάμι, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις πιο άγριες σεξουαλικές φαντασιώσεις τους.

Ο οδηγός εθιμοτυπίας του συλλόγου λέει ότι οι κύριοι πρέπει να φορούν ένα σωστό σμόκιν με παπιγιόν, ενώ οι κυρίες πρέπει να είναι «κομψά ντυμένοι με βραδινή ένδυση ή εσώρουχα».

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Snctm αναγκάστηκε να ακυρώσει όλα τα ακριβά γεγονότα, ξοδεύοντας χρόνο στην προώθηση μιας νέας αποκλειστικής εφαρμογής γνωριμιών για VIP που θέλουν να συνδεθούν διαδικτυακά.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Γέφυρα: Πάνω από 28.000 αιτήσεις για επιδότηση δανείων α’ κατοικίας
Επόμενο άρθροΑγαπημένοι ηθοποιοί που είχαν μοναχικό θάνατο