Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020, 22:25

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22:00, Cosmote Sport 2), ο Μαντί Καμαρά ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στο πως έζησε όλη αυτή την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Με τον ιό τις πρώτες δύο μέρες είχα κούραση, αλλά μετά ήμουν 100% καλά. Έκανα προπόνηση στο σπίτι τις επόμενες μέρες. Γύρισα, είμαι καλά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

-Πέρυσι έκανες τις πρώτες σου συμμετοχές στο Champions League, φέτος πόσο διαφορετικό περιμένεις τον εαυτό σου και την ομάδα;

«Για εμένα το πιο σημαντικό και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φτάσει ο Ολυμπιακός όσο πιο μακριά γίνεται».

-Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει το… θαύμα του απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως έκανε πέρυσι με την Άρσεναλ;

«Εμείς έχουμε έρθει για να σκεφτούμε τι θα κάνουμε με τη Σίτι, μόνο τι θα κάνουμε αύριο, όχι τι κάναμε πέρυσι. Αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αυτό θα είναι τέλειο».

-Στα δύο πρώτα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έδειξε ισάξιος κόντρα σε Μαρσέιγ και Πόρτο. Είναι ένα μεγάλο τεστ το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι ότι μπορεί να την κοντράρει;

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ήρθαμε εδώ για να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς. Όχι για να δείξουμε ποιοι είμαστε, αλλά για να πάρουμε βαθμούς».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020, 22:27

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔ. Σαρηγιάννης: 50.000 τα ενεργά κρούσματα στη Θεσσαλονίκη-100.000 πανελλαδικά (video)
Επόμενο άρθροΠοια σχολεία και τμήματα θα μείνουν κλειστά λόγω κορονοϊού