Συγκλονίζουν δύο θάνατοι χθες στο Νοσοκομείο του Βόλου από κορωνοϊό. Ένας 76χρονος που υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση και νοσηλευόταν στην Κλινική Covid κατέληξε, όπως και 86χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά την προσβολή του από τον ιό. Ο αριθμός των θανάτων στον Νομό από Covid, «ανέβηκε» στους επτά.

Νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο ένας παθολόγος, δύο ειδικευόμενες, ένας βιοχημικός και ένας ορθοπεδικός που έχουν προσβληθεί από τον ιό. Από το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό έχουν ασθενήσει 8 άτομα. Ακόμη, ασθενής είναι γιατρός από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Σε καραντίνα βρίσκονται 20 υγειονομικοί – γιατροί και άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου – που αποτελούσαν στενές επαφές.

Χθες και προχθές Κυριακή από την εξέταση δειγμάτων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο θετικά καταγράφηκαν 25 άτομα σε Βόλο, 59 σε Λάρισα, 15 σε Τρίκαλα και 37 στην Καρδίτσα.

Στον Βόλο τα δύο κρούσματα αποτελούν επαφές
επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ 23 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας έντεκα σε ιδιωτικά εργαστήρια και δώδεκα στο Νοσοκομείο.

Προηγούμενο άρθρο«Ο Μέσι δεν ήθελε τον Γκριεζμάν»
Επόμενο άρθροΈρευνα: Ψηφιακή επανάσταση – Η θέση των συστημικών τραπεζών στον παγκόσμιο χάρτη