Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, 19:08

Με την προπόνηση, που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ (14/12, 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» – ενεργοποίηση, αμυντική και επιθετική τακτική, καθώς και τελειώματα φάσεων. Ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός είδε τον Εμάνουελ Σάκιτς να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, με τη συμμετοχή του Αυστριακού να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Μετά την ολοκλήρωση της αυριανής προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Άρης έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπό της, δίνοντας στον μικρό Νίκο μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας.

Ο μόλις έξι ετών φίλος του Άρη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ξεκινάει από τη Δευτέρα (14/12) τις θεραπείες για να βγει νικητής στη μάχη με την ασθένεια.

Παράλληλα με τη φανέλα, υπάρχει και μήνυμα του Μπρούνο Γκάμα, που αναφέρει: «Νίκο, σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, 19:12

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΥπό πίεση παραμένουν οι ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης-Καλύτερη η εικόνα στις εισαγωγές (video)
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 1395 νέα κρούσματα – H Θεσσαλονίκη ξεπέρασε την Αττική – 102 θάνατοι