Σε διάψευση της υποψηφιότητάς του, έτσι όπως αυτή αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του πολιτικού φορέα και απεστάλη στα ΜΜΕ όλης της Θεσσαλίας, προχώρησε ένας εκ των ανθρώπων που φαίνονταν σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση ως στέλεχος της Τοπικής Επιτροπής Ν. Μαγνησίας του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Συγκεκριμένα,αναφέρεται στην ανακοίνωση διάψευσης: ”σας γνωρίζω ότι δεν μετέχω, δεν αποτελώ και δεν έχω ορισθεί με την συναίνεση μου, μέλος της Τοπικής Επιτροπής Ν. Μαγνησίας και ηγετικό μάλιστα στέλεχος του πολιτικού κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ίδρυσε ο Δημοσιογράφος κ. Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ.
Όπως με έκπληξη μου ανέγνωσα σήμερα 5/4 σε ενημερωτικά Sites ουδέποτε υπέγραψα συγκεκριμένα αίτηση συμμετοχής μου, ή εξεδήλωσα ενδιαφέρον ένταξης, ή εξουσιοδότησα τρίτον να ανακοινωθεί ότι δήθεν αποτελώ μέλος ,όπως προφανώς εκ καθαρής παραδρομής και λάθους σας γνωστοποιήθηκε.
Ως πολίτης παρακολουθώ τα πολιτικά δρώμενα, ως εκεί όμως. Σας παρακαλώ θερμά για την άμεση δημοσίευση της διάψευσης μου και την συνεπακόλουθη διόρθωση της ανακριβούς είδησης.
Επίσης δεν είμαι Δ/ντής του Site KarlaNews όπως αναφέρει η δημοσίευση.

Με τιμή
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΙΝΑΝΑΣ”

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Μητσοτάκη στη Λιβύη – Αλλαγή σελίδας στις διμερείς σχέσεις
Επόμενο άρθροΠου γίνονται σήμερα,Τρίτη,rapid tests,στο Βόλο