Όλα τα ξέρουμε εμείς, μην κοιτάτε που τα γράφουμε διακριτικά, όπως π.χ. την επίσκεψη εν Αθήναις του «μετόχου» στο Ελληνικό για να δει τι γίνεται (και τι δεν γίνεται) γιατί δεν είναι και εύκολη εποχή, ακόμα και ένα διαμέρισμα να πουλήσεις, θέλεις ενδιάμεσο -κάτι σαν μεσίτη- που λένε. Άσε που κυκλοφορούν και κάτι e-mail από στόμα σε στόμα.

-Το κυβερνητικό σχέδιο μετεγκατάστασης εννέα υπουργείων στην περιοχή του Υμηττού και συγκεκριμένα στο συγκρότημα εργοστασίων της παλιάς ΠΥΡΚΑΛ που ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ο Κ. Μητσοτάκης, προφανώς το έχετε πληροφορηθεί. Πρόκειται για σημαντικό project real estate που ενεργοποίησε αντανακλαστικά στην αγορά και ακούω ότι πριν καν δρομολογηθεί η σχετική διαδικασία δυναμικά διεκδικεί το έργο ο Δημήτρης Ανδριόπουλος της Dimand, ο επονομαζόμενος στην πιάτσα και «νέος Βωβός». Κι όχι άδικα γιατί ο νέος Βωβός είναι (και κοιτάζει να είναι) σε όλες τις δουλειές μέσα. Για παράδειγμα, εκτός από το project ΠΥΡΚΑΛ-Υπουργεία ακούω ότι διεκδικεί ενεργό ρόλο και στο project Βοτανικός- Λ. Αλεξάνδρας, ενώ ταυτόχρονα τρέχει (με Prodea και ΕΒRD) το project εκμετάλλευσης του πύργου στον Πειραιά και επιπλέον χειρίστηκε (μαζί με Grivalia) το project του Παπαστράτου, επίσης στον Πειραιά.

-Για την προαναγγελθείσα αποχώρηση του Κ. Μιχαηλίδη από την Εθνική Tράπεζα δεν θέλω σήμερα να επεκταθώ. Πρώτα να συνέλθω από το σοκ επειδή η στήλη είναι κυριολεκτικά συντετριμμένη. Πού θα ξαναβρούμε τόσο καλό πελάτη; Όμως, περισσότερο στενοχωρημένοι κι από το Dark Room, ακούω ότι είναι στη Μεγάλη Βρετανία και στο Grand Resort Lagonissi. Αυτοί κι αν χάνουν έναν εξαιρετικό πελάτη. Αλλά πες ο τουρισμός θα ξαναπάρει εμπρός κι οι ξενοδόχοι κάπως θα βολευτούν. Εμείς τι θα γράφουμε, ειδικά αν πράγματι (μην το θεωρείτε ακόμη ως δεδομένο) προορίζεται για τη θέση του Προέδρου ο Γκίκας Χαρδούβελης; Πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να ξαναβρούμε έναν πρόεδρο ο οποίος π.χ. να μαλλιοτραβιέται για να αναλάβει και πρόεδρος στην ΕΕΤ; Πάντως, ο αποχαιρετισμός του προέδρου από την Εθνική δεν ήταν ούτε εύκολος, ούτε απλός. Υπάρχει ενδιαφέρον παρασκήνιο σχετικά με το πώς οδηγηθήκαμε στην ανακοίνωση αποχώρησης, αλλά οι πηγές με δέσμευσαν για λίγες ημέρες. Οπότε κάντε λίγη υπομονή.

Ο «νέος Βωβός» της Αθήνας, το όχι του Προκοπίου στο «Scorpios» και ο δύσκολος αποχαιρετισμός στην Εθνική Τράπεζα 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤα «ψιλά γράμματα» στις επιδοτήσεις των επιχειρηματικών δανείων
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Μητσοτάκη στη Λιβύη – Αλλαγή σελίδας στις διμερείς σχέσεις