Έκκληση στο αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδος αλλά και σε κάθε αρμόδιο έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης, προκειμένου να σταματήσουν οι παραλείψεις και να βρεθούν οι ένοχοι που του προκάλεσαν τον θάνατο.

Μετά τη μαρτυρία της Παρασκευής ότι ένα άτομο χτύπησε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ με ένα κοντάρι, ο δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή από “Από τις έξι” τόνισε ότι η ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης είναι ακόμα πιο επιτακτική.

«Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα σε επίπεδο προανάκρισης. Βρισκόμαστε στο μηδέν ξεκινήσαμε από το – 200 και βρισκόμαστε λίγο πιο πάνω από το μηδέν».

Ο κ. Φωτάκης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εκθέσεων που κάνουν λόγο για κακώσεις στο σώμα του Σήφη Βαλυράκη, “από θλον όργανο και όχι από την προπέλα του σκάφους. Η δεύτερη δημόσια μαρτυρία έρχεται να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς μας” είπε.

Τέλος ,ανέφερε ότι στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το Ανθρωποκτονιών, ενώ σε ερώτηση για το πότε θα καταθέσει ο νέος μάρτυρας στις αρμόδιες αρχές είπε ότι δεν το γνωρίζει. Επιβεβαίωσε μόνο την επιθυμία του να μην καταθέσει στο Λιμεναρχείο της Ερέτριας.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈνα βήμα πιο κοντά στο κβαντικό ίντερνετ -Η καινοτομία Ολλανδών ερευνητών
Επόμενο άρθροΗ φόρμα της Λιντς και η επιστροφή της Λίβερπουλ