Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021, 17:32

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Κέντρικ Πέρι, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ακόμη ενός παίκτη.

Ως γνωστόν μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Πρίφτη οι «πράσινοι» έχουν φουλάρει μεταγραφικά, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Κέβιν Χέρβι για τη θέση «4».

Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις του τριφυλλιού με τον παίκτη βρίσκονται στο τελικό στάδιο, στην προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου να καλύψουν το κενό του Ντίνου Μήτογλου και να βρουν τον βασικό πάουερ φόργουορντ, ενόψει της επόμενης χρονιάς

Ο 24χρονος ύψους 2μ.06 πάουερ φόργουορντ έπαιξε την περασμένη σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και αθλητικό «4άρι» με μεγάλο potential, έχει ξεχωρίσει και… παίζει δυνατά, καθώς ο παίκτης αρέσει πολύ στον Πρίφτη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τον γνωρίζει πολύ καλά και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Παράλληλα ξέρει και ποιες είναι οι απαιτήσεις του για να μετακομίσει από το Κρασνοντάρ στην Αθήνα.

Ο Χέρβι έγινε ντραφτ στο νούμερο 57 το 2018. Τη σεζόν 2018/19 στους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου της G-League, ενώ την επόμενη σεζόν είχε μικρή συμμετοχή με τους Θάντερ στο ΝΒΑ (1.7 πόντοι, 1.2 ριμπάουντ ανά 5.2 λεπτά σε 10 αγώνες).

Με τη φανέλα της Κράσνονταρ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 12.4 πόντους (54% στο δίποντο, 34% στο τρίποντο, 76% στις βολές), 6.9 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.9 κλεψίματα και 13.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:57 σε 17 αγώνες του EuroCup.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021, 17:41

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλλαγή του θεσμικού πλαισίου διάθεσης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων ζητά ο ΠΦΣ
Επόμενο άρθροΑνακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Γιαννούλη στη Νόριτς