Με ένα λαμπερό fashion show στον πεζόδρομο της Ερμού στην πλατεία Αγ. Νικολάου, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σηματοδότησε την παρουσία του στον Βόλο, στο υπερσύγχρονο κτίριο στην Ερμού & Ροζού 15.

Στην επίδειξη μόδας παρουσιάστηκε από την αγαπημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, Ζέτα Μακρυπούλια το έργο των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς του μεγάλου εκπαιδευτικού ομίλου.

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν ως guest models η απαστράπτουσα Άννα Μαρία Ηλιάδου, νικήτρια του GNTM2 και ο Edward Στεργίου, φιναλίστ του GNTM3.

Τις εμφανίσεις της επίδειξης ετοίμασαν οι σπουδαστές Ενδυματολογίας & Σχεδίου Μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με έμπνευση την ομορφιά από την αρχαία Ελλάδα ως τη σύγχρονη μόδα. Το styling των μαλλιών και το make up των μοντέλων επιμελήθηκαν αποκλειστικά οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής, Αισθητικής & Επαγγελματικού Μακιγιάζ αντίστοιχα.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβαν οι σπουδαστές του τομέα Μουσικής & Ήχου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° μέσα από μια διαδρομή 50 χρόνων, θεωρείται πλέον ως το εκπαιδευτικό ίδρυμα που αναβαθμίζει το θεσμό των ΙΕΚ, προσφέροντας βαθιά γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, αλλά και σύνδεση με την αγορά εργασίας μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας της Σχολής. Έχει επενδύσει σημαντικά σε επίπεδο εκπαιδευτικού προσωπικού, σύγχρονων εργαστηρίων, εγκαταστάσεων και προσφερόμενων ειδικοτήτων, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας. Οι 12 τομείς σπουδών που λειτουργούν, καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων επαγγελμάτων.

Προηγούμενο άρθροΜύθος ή πραγματικότητα η ανδρική εμμηνόπαυση;
Επόμενο άρθροDW: Tο «φαινόμενο κέτσαπ» στη νομισματική πολιτική της ΕΕ