Επεισοδιακή κατάληξη είχε ο έλεγχος αστυνομικών της ΟΠΚΕ χθες μετά τα μεσάνυχτα σε καφέ μπαρ στο Αλιβέρι καθώς δύο αδέλφια, φίλοι του καταστηματάρχη, εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς ενώ για να αποτρέψουν τον έλεγχο έριξαν στους αστυνομικούς τραπεζοκαθίσματα, τραυματίζοντας ελαφρά δύο αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ επιχείρησαν έλεγχο σε καφέ μπαρ στο Αλιβέρι, σε ανοιχτό χώρο του καταστήματος όπου βρίσκονταν τρία άτομα 41,42 και 43 ετών.

Ο 42χρονος ιδιοκτήτης αρνήθηκε τον έλεγχο υποστηρίζοντας ότι δεν είναι υπεύθυνος του καταστήματος και στη συνέχεια δύο θαμώνες 41 και 43 ετών, επιτέθηκαν λεκτικά στους αστυνομικούς, βρίζοντας και απειλώντας τους. Στη συνέχεια άρχισαν να τους πετούν καρέκλες και τραπέζια για να τους εκδιώξουν και να αποτρέψουν τον έλεγχο. Στο μεταξύ, είχαν προστρέξει σε υποστήριξη των ανδρών της ΟΠΚΕ αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου και στη συνέχεια τα τρία άτομα συνελήφθησαν για βία κατά υπαλλήλων, απειλή, εξύβριση, απήθεια και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Προηγούμενο άρθροΈξι προσλήψεις μονίμων στον Δήμο Βόλου
Επόμενο άρθροΑυτή είναι η νέα ρύθμιση οφειλών