Λαμβάνοντας υπόψιν την μεγάλη μάχη, την οποία δίνει αυτές τις ημέρες και το Πυροσβεστικό Σώμα Μαγνησίας για την αντιμετώπιση των καταστρεπτικών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας και εκτιμώντας την μεγάλη προσπάθεια που με περισσή αυταπάρνηση αυτό καταβάλλει για τη προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας στις πυρόπληκτες περιοχές, το Τοπικό Τμήμα HJ-13 Argonauts της ΑΧΕΠΑ με έδρα τον Βόλο αναλαμβάνει την προσφορά προς το Πυροσβεστικό Προσωπικό του Νομού μας , που αυτές τις ημέρες επιχειρεί σε ολόκληρη τη χώρα, τριών (3) παλετών νερού, ποσότητας ισοτονικών ποτών, 300 δόσεων κολλυρίου και ποσότητας κρέμας εγκαυμάτων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος , σε στενή συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς του Δήμου Βόλου και με την χορηγία και έμπρακτη υποστήριξη επιχειρήσεων της πόλης κατέστη δυνατή η άμεση συγκέντρωση των προσφερόμενων προϊόντων, τα οποία θα ανακουφίσουν τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος της πόλης του Βόλου που επί ημέρες τώρα δίνουν τον αγώνα μακριά από τα σπίτια τους.
Η παράδοση των προσφερόμενων προϊόντων θα γίνει αύριο Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 στο Κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και ώρα 09:00 πμ.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPAHJ– 13 Argonauts κ. Λάμπρος Βελούδος «Οι άνθρωποι της ΑΧΕΠΑ είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες σε όλους τους πυροσβέστες που καθημερινά δίνουν μάχη στο μέτωπο των πυρκαγιών. Ευχαριστούμε δε τις επιχειρήσεις Παπαγιάννης Α.Ε , Α.Κουζιοκας & σια Ο.Ε , Κοτόπουλο Κωνσταντίνο και το φαρμακοποιό Τσαρνά Κωνσταντίνο για τις χορηγίες τους και την βοήθειά τους στην υλοποίηση αυτής της δωρεάς».

Προηγούμενο άρθροΤζένιφερ Χάντσον: Στο δρόμο των Όσκαρ ως Αρίθα Φράνκλιν
Επόμενο άρθροΣέντρα σε Premier League, La Liga και Bundesliga