Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021, 15:32

Mε στόχο την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου στην καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα (Cosmote Sport 9) στον τελικό του Ostrava Open την Ανέτ Κονταβέιτ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία από την ερχόμενη Δευτέρα θα δει το όνομά της για πρώτη φορά στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, διεκδικεί την κούπα απέναντι στην 25χρονη Εσθονή, Νο.30 στον κόσμο, στον τρίτο τελικό της καριέρας της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ostrava Open, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 7-5) της Ίγκα Σφιόντεκ (Νο6).

Στον αντίποδα η Κονταβέιτ ξεπέρασε εύκολα (6-0, 6-4) το εμπόδιο της Πέτρα Κβίτοβα (Νο 10)  στον δεύτερο ημιτελικό της Οστράβα και μάλιστα αυτό το αποτέλεσμα έστειλε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης!

Σε περίπτωση που η Σάκκαρη καταφέρει να φύγει από το τουρνουά της Τσεχίας με το τρόπαιο τότε θα προσπεράσει και την Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα στην παγκόσμια κατάταξη, σκαρφαλώνοντας στο Νο.9.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και η Κονταβέιτ έχουν αναμετρηθεί συνολικά 10 φορές στο παρελθόν, με την Μαρία να μετράει έξι νίκες.

Τη φετινή σεζόν έχουν τεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές, με τη Σάκκαρη να έχει δύο νίκες σε Μαδρίτη και Τόκιο και μία ήττα στον τελικό του Grampians Trophy, στη Μελβούρνη.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021, 15:32

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Είμαι αθώος, αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα απονεμηθεί»
Επόμενο άρθροΣέρρες – Τροχαίο δυστύχημα με έναν 85χρονο νεκρό – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο