Κάλεσμα συμμετοχής στον β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, την ερχόμενη Κυριακή, απευθύνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, υπογραμμίζοντας ότι η συμμετοχή είναι εξίσου σημαντική, προκειμένου να αναδειχθεί ο πρόεδρος του κόμματος μεταξύ των δύο υποψηφίων, Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρώτος γύρος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα με τη Ν.Ε. η οποία ευχαριστεί όλες και όλους που υπομονετικά περίμεναν την σειρά τους για να συμμετέχουν υπό συνθήκες πανδημίας στην μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας.
“Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και των φίλων της Παράταξης δίνει ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και προοπτικής”, τονίζεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής.

Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών θα είναι και αυτή την Κυριακή από τις 07:00 έως 19:00.
Τα εκλογικά τμήματα θα βρίσκονται στους ίδιους χώρους όπως και την 5η Δεκεμβρίου.
Την β’ Κυριακή δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι ψηφοφόροι συμμετείχαν στον α’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας, χωρίς οικονομικό αντίτιμο.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψήφισαν στον α’ γύρο.

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Κούρσα τρόμου για ταξιτζή
Επόμενο άρθροΑπό 15 Δεκεμβρίου ο εμβολιασμός παιδιών 5 – 11 ετών στο Νοσοκομείο του Βόλου