Η Visa ανακοίνωσε ότι εγκαινιάζει μια συμβουλευτική πρακτική για να βοηθήσει τους πελάτες να περιηγηθούν στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.
Η πολυεθνική εταιρία επεξεργασίας πληρωμών ελπίζει ότι μπορεί να βοηθήσει στην περαιτέρω υιοθέτηση του bitcoin και άλλων ψηφιακών νομισμάτων.

Η Visa και η ανταγωνιστική της Mastercard βλέπουν την κρυπτογράφηση ως βασική ευκαιρία ανάπτυξης καθώς επεκτείνονται πέρα από τις πληρωμές με κάρτα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας η συμβουλευτική πρακτική κρυπτογράφησης, που στεγάζεται στο τμήμα συμβουλευτικής και ανάλυσης, θα προσφέρει συμβουλές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εμπόρους λιανικής και άλλες εταιρείες για τα πάντα, από την κυκλοφορία χαρακτηριστικών κρυπτογράφησης έως την εξερεύνηση μη ανταλλάξιμων μάρκων.

Η Visa ονόμασε την αμερικανική τράπεζα UMB ως πελάτη που χρησιμοποιεί ήδη τις συμβουλευτικές υπηρεσίες κρυπτογράφησης. Η κίνηση σηματοδοτεί την τελευταία προσπάθεια της Visa να προωθήσει βαθύτερα τη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Πηγή: klik.gr

Προηγούμενο άρθροΓλυφάδα – «Ο άνθρωπος είχε σφυγμό και φώναξε βοήθεια» – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για τη δολοφονία του 66χρονου
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε 17 δενδρύλλια κάνναβης μέσα στο διαμέρισμά του