Να απολογηθούν καλούνται τόσο η Νίκη όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής, με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 να εστιάζει στις αναμετρήσεις με Ξάνθη και Πιερικό αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

-Την Παρασκευή 10.12.2021 και ώρα 12:00 την ΠΑΕ Nίκη Βόλου, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 15 παρ 3β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, 5.12.2021).

-Την Παρασκευή 10.12.2021 και ώρα 12:00 την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 15 παρ 3β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και άρθρο του άρθρου 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Πιερικός, 4.12.2021).

Όσον αφορά τις αποφάσεις, πιθανότατα αυτές θα έρθουν στο προσκήνιο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά και γίνουν γνωστές μέχρι το τέλος της τρέχουσας.

Πρόστιμο για μη δήλωση γιατρού στον Ολυμπιακό Βόλου

Παράλληλα, αποφάσεις είχε το.. μενού για το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, με μία εξ αυτών ν’ αφορά το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Τρίγλια (γνωστή και ως Ηρακλής εσχάτως…).

Συγκεκριμένα, το Πειθαρχικό έκανε γνωστό ότι δέχεται ότι η βολιώτικη ΠΑΕ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Τρίγλια. Έτσι, το αρμόδιο όργανο επέβαλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την χρηματική ποινή των 300 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΑνοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές 12 και 19 Δεκεμβρίου – Το ωράριο στην αγορά του Βόλου
Επόμενο άρθροΑλεξανδρούπολη – Συνελήφθη ο 32χρονος που σκότωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του