Ενοχλημένοι εμφανίζονται συνδικαλιστές του Λιμενικού στη Μαγνησία από την κίνηση συναδέλφων τους να ιδρύσουν νέο σωματείο και να διαμορφώσουν διαφορετική συνδικαλιστική πολιτική από την ΕΠΛΣ η οποία φαίνεται δεν τους εκφράζει.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Κεντρικής Ελλάδας κ. Κυράνης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά του νέου Σωματείου και σε ανακοίνωσή του αναφέρει: “Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες τους 400 περίπου συναδέλφους που υπηρετούν στους Νομούς Μαγνησίας, Λάρισας και Φθιώτιδας. Καθημερινά δίνουμε αγώνα για τα προβλήματα που μας απασχολούν. Δυστυχώς οι έξωθεν παρεμβάσεις έχουν σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα στην δυναμική της Ένωσής αφού τους ενοχλεί που παραμένουμε ισχυροί και συμπαγείς. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να καταλήξουμε στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να διατηρήσουμε το συνδικαλιστικό μας κίνημα δυνατό και αξιόμαχο.”

Προηγούμενο άρθροΜια τελευταία απάντηση σχετικά με τα σενάρια περί Δήμου Βόλου
Επόμενο άρθροΚλειστά όλα τα σχολεία Δευτέρα και Τρίτη στον Δήμο Βόλου – Ενεργοποιείται η τηλεκπαίδευση σε Γυμνάσια και Λύκεια