Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022, 19:30

Ο Κώστας Κοτανίδης θα υπερασπίζεται για την επόμενη διετία την εστία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα (9/6) την επέκταση του συμβολαίου του 30χρονου τερματοφύλακα. Ο έμπειρος γκολκίπερ εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων», προερχόμενος από την Ανόρθωση, και βοήθησε την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο την ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Α1 ανδρών.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μετά την επέκταση της συνεργασίας του με το σύλλογο, ο Κοτανίδης τονίζει: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με αυτή τη φανέλα, τη φανέλα του Ολυμπιακού, παραμένοντας μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, για την επίτευξη των στόχων που θα θέσουμε σαν ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται».

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./”Όμιλος Ξυνή” ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Κοτανίδη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα χάντμπολ».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022, 19:38

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπολύθηκε ο Κούπερ από την Εθνική Ομάδα
Επόμενο άρθροΚαρκίνος του μαστού: Κόντρα Ξανθού – Πλεύρη για το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφίας