Αναχωρεί σήμερα αντιπροσωπεία Βολιωτών Αποφοίτων Παιδοπόλεων, προκειμένου να συμμετάσχει στην 8η Πανελλήνια Συνάντηση Αποφοίτων Παιδοπόλεων, που θα γίνει στο Παραθεριστικό Κέντρο του ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου, αύριο Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.
Η προηγούμενη, 7η Πανελλήνια Συνάντηση των Αποφοίτων Παιδοπόλεων, είχε πραγματοποιηθεί πριν 5 χρόνια, τον Ιούλιο του 2017 στον Βόλο.

“Η αναμενόμενη συνάντηση με ανθρώπους από το παρελθόν, είναι κάτι για το οποίο έχουμε τόσο σαφή και αδιαμφισβήτητα συναισθήματα. Τελικά η επανασύνδεση με κάποιους από τους ανθρώπους αυτούς μάς είναι ευχάριστη κι επιθυμητή. Μπορεί, λοιπόν, μερικές παλιές φωτογραφίες που είχαμε χρόνια να κοιτάξουμε να ξυπνήσουν μέσα μας τη νοσταλγία για μια εποχή που φαίνεται να έχει περάσει, χωρίς τίποτα στην τωρινή ζωή μας να μας συνδέει με αυτήν”, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων. ‘

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι απόφοιτοι της Παιδόπολης στην Αγριά θα θυμηθούν τα πρωινά ξυπνήματα και τη γυμναστική στο κρύο, την καθημερινή συγκέντρωση γύρο από τον ιστό της σημαίας, τη μυρωδιά του βρεγμένου κάρβουνου και τις ατελείωτες ποδοσφαιρικές μάχες, τη μεταφορά των βιβλίων αρχές Σεπτέμβρη, την αίθουσα Ψυχαγωγίας γεμάτη καρέκλες και παιδιά, και όλον τον περιβάλλοντα χώρο, μελίσσι ζωντανό. Εκδηλώσεις και άλλες θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και Γυμναστικές επιδείξεις στις «κερκίδες». Τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα όταν ερχόταν τα κορίτσια της Λάρισας, κοπάνες στ΄ Αστέρια!

“Αναμένουμε να συναντηθούμε, όλοι οι απόφοιτοι των Παιδοπόλεων, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2022, στον υπέροχο χώρο του Παραθεριστικού Κέντρου του ΟΠΑΚΕ ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου, και να φέρουμε μαζί μας μπόλικη νοσταλγία, παιδική ματιά, όνειρα μπόλικα, και φυσικά, οι πιο τολμηροί, τη διάθεση για μοίρασμα πολλών χρόνων ζωής”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Προηγούμενο άρθροΡόδος: Μαθήτρια κατηγορεί καθηγητή για ασέλγεια τις μέρες που της έκανε ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι της
Επόμενο άρθροΣτο Νοσοκομείο νεαρός κρατούμενος των φυλακών Βόλου μετά από καυγά