Εντολή να ξεκινήσει η διαδικασία αναδοχής βρέφους, το οποίο γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2022 στο Νοσοκομείο Βόλου από 29χρονη Βολιώτισσα, που λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων δεν έχει υποστηρικτικό περιβάλλον για να παρέχει στο νεογνό στέγη και κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης, έδωσε, η εισαγγελέας Ανηλίκων στη Γενική Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μετά το ενδιαφέρον ανθρώπων, για να υιοθετήσουν το κοριτσάκι.

Το βρέφος, που δεν συμπλήρωσε ένα μήνα ζωής, είναι καλά στην υγεία του και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα εξακολουθήσει να φιλοξενείται στο μονάδα Νεογνών του Νοσοκομείου Βόλου, όπου βρίσκεται από την παραμονή των Χριστουγέννων που ήρθε τη ζωή.

Η γυναίκα φιλοξενείται στο σπίτι του 38χρονου συντρόφου της, ενώ φέρεται να έχει υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά περισσότερες από μια φορές και μάλιστα να έχει φιλοξενηθεί στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου, μόλις δύο εβδομάδες πριν γεννήσει. Ωστόσο έφυγε και επέστρεψε ξανά στο σπίτι του άνδρα, καθώς δεν έχει δικό της σπίτι για να μείνει.

Προηγούμενο άρθροΠου θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη στη Μαγνησία
Επόμενο άρθροΓιόκιτς και Ντόντσιτς κυριαρχούν στη «μάχη» για τον τίτλο του MVP