Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε η Νίκη στο Βόλο από τη Βέροια καθώς επικράτησε με 2-0 της τοπικής ομώνυμης ομάδας που αντιμετωπίζει τον κίνδυνο υποβιβασμού στην τρίτη εθνική ενώ πέρσι έφτασε στο κατώφλι της super league.

Στο πρώτο ημίχρονο η Νίκη κυριάρχησε αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει την υπεροχή της σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ως το 65′, όταν ο Τζιώρας σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στους αντίπαλους αμυντικούς, στρώθηκε στον Γαβριηλίδη, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έδωσε προβάδισμα στη Νίκη κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Η Βέροια δύο λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπαχρήστου από τον Κυριακίδη. Ο Ορφανίδης ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς κι έτσι το 0-1 δεν άλλαξε.

Στο 82′ η Νίκη είχε δοκάρι σε αριστερό σουτ του Παναγιωτίδη. Στο 88′ έγινε το τελικό 0-2 και πάλι με τον Γαβριηλίδη με ωραίο σουτ.

Οι συνθέσεις

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Παπαχρήστος, Μουχάλης (83′ Κατσούκης), Στίκας, Καψάλης, Μπλέτσας (74′ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης, Γιουκούδης, Ιωάννου (60′ Μπελεβώνης), Μπουόλι (60′ Μπαΐντου).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Λογαράς (89′ Μέτσε), Παναγιωτίδης (89′ Γρομητσάρης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός (71′ Τοπαλίδης), Τζιώρας (89′ Κρημιζάς), Ολαϊσόλα (60′ Τσουκαλάς).

 

Προηγούμενο άρθροPlay off-Super League-Aποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθρο1ος όμιλος super league 2-Aποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη αγωνιστική