Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να νικήσει τον ηρωικό Βόλο στη Λεωφόρο, μένοντας στο 0-0, αφού ο Κλέιμαν απόκρουσε το πέναλτι του Σπόραρ στο 97′.

Ο Παναθηνα’ι’κός είδε το παιχνίδι υπεροπτικά και το πλήρωσε με 2 βαθμούς. Οι πράσινοι είχαν την υπεροχή αλλά, δεν κατάφεραν να τη μετατρέψουν σε γκολ γιατί ο Βόλος προσπάθησε πολύ στον αμυντικό τομέα κι ο Παναθηνα’ι’κός έπαιζε σα να πίστευε ότι, κάποια στιγμή, με έναν…….μαγικό αλλά άγνωστο τρόπο, το γκολ θα έμπαινε, κάτι που δεν έγινε.

Ο Βόλος είχε ξεκάθαρο στόχο την ισοπαλία και το πέτυχε χάρις στην αμυντική του συνοχή και στην υπεροψία σε συνδιασμό με την αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του Παναθηνα’ι’κού.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Τσέριν, Πέρεθ (76’ Κουρμπέλης), Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης (66’ Σπόραρ), Μαντσίνι (67’ Κλέινχεϊσλερ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος / 4-3-3): Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης, Κάτσε (74’ Μπαριέντος), Γκάγκι (84’ Μεταξάς), Ντέλετιτς, Οζέκοβιτς, Τάχατος (70’ Πιρές).

Προηγούμενο άρθρο«Παρακαλώ επιστρέψτε το Όσκαρ, έγινε λάθος»
Επόμενο άρθροPlay off-Super League-Aποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη αγωνιστική