Καταδικαστική ήταν η ήττα του  Ολυμπιακού Βόλου από την Καστοριά με 1-2 στο γήπεδο της Νεάπολης στο Βόλο το απόγευμα του Σαββάτου, για την 23η αγωνιστική, στο 2ο όμιλο της τρίτης εθνικής κατηγορίας κι έτσι η παραμονή στην κατηγορία είναι άπιαστο όνειρο.

Η πολύπαθη και ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη 8 βαθμούς κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού κι απομένουν μόνο 3 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Μανακίτσας στο 5ο λεπτό κι ο Πάλλας στο 36ο έφεραν την Καστοριά στο 0-2 και τον Ολυμπιακό να κυνηγάει……..”χίμαιρες”.

Το μόνο που κατάφεραν οι ερυθρόλευκοι ήταν να μειώσουν το σκορ σε 1-2 με τον Διαμαντόπουλο στο 65ο λεπτό, που ήταν και το τελικό σκορ, αν και προσπάθησαν στη συνέχεια να ισοφαρίσουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Μαργαρίτης (46′ Καρατσόλης), Θεοδωρόπουλος, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Κόλα, Παπαδήμος (82΄Μυλωνάς), Καρβούνης (70′ Κατσαγεωργίου), Σκοπελίτης (87′ Γιαρλέλης), Διαμαντόπουλος, Ντινόπουλος(46 Αναστασίου).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Φωλίνας, Ελευθεριάδης, Τότσο, Παναγιωτίδης, Γκέγκας, Μπαλντέ (80΄ Μηλιάτης),  Μανακίτσας, Τσελεπής (66′ Κυριακού), Πάλλας, Ταρέλι (90′ Κωνσταντίνου).

Προηγούμενο άρθροΟ Τζέρεμι Ρένερ διασκεδάζει με την οικογένειά του σε λούνα παρκ μετά το ατύχημα
Επόμενο άρθρο«Όλα για τη Ζωή μας»: Πόσο ασφαλείς είναι οι τεχνικές βαφών στα μαλλιά;