Με βολές κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και προσωπικά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε ομιλία το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Μα’ί’ου, στον Πεζόδρομο των οδών Ασκληπιού και Απόλλωνος.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι, το σχέδιο Μητσοτάκη είναι, η αφαίμαξη των πολλών και η στήριξη των λίγων προσθέτοντας ότι, η Ελλάδα του Μητσοτάκη κατάντησε να είναι χώρα με μισθούς Βουλγαρίας και τιμές Βρετανίας.

”Την άλλη Κυριακή δεν θα πανηγυρίζουν τα καρτέλ και τα συμφέροντα, θα πανηγυρίζει ο ελληνικός λαός. Γυρνάω όλη τη χώρα αυτές τις ημέρες από άκρη σε άκρη και το συναίσθημα όλων των ανθρώπων είναι ότι επιθυμούν μία μεγάλη αλλαγή”, είπε στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και πρόσθεσε ότι,”ο κόσμος είναι αποφασισμένος να κάνει το θυμό του πολιτική πράξη και απόφαση με την ψήφο του. Γιατί 4 χρόνια τώρα η αδικία έγινε καθεστώς στον τόπο μας, με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη”.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι, έκοψε και τα 700 ευρώ που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στους συνταξιούχους κι ότι, απαξίωσε τα δημόσια νοσοκομεία. Κάλεσε τους νέους να ψηφίσουν μαζικά την άλλη Κυριακή και αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας,”ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε ποτέ μέτωπο με τις προοδευτικές δυνάμεις. Ένα ήταν το μέτωπο, κατά της Δεξιάς. Ένας είναι ο τρόπος για να λογοδοτήσει για όλα η κυβέρνηση. Στις 22 Μαΐου να έχουμε προοδευτική διακυβέρνηση. Το δίλημμα της κάλπης είναι: Μητσοτάκης ή Αλλαγή; Και η απάντηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού είναι η μεγάλη αλλαγή”.

 

Προηγούμενο άρθροΣτον Βόλο ο Αλέξης Τσίπρας – “Δεν θα επιτρέψω LNG στον Παγασητικό”
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα με τους γονείς τριών κοριτσιών που χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών