Την μνήμη των Αγίων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης εορτάζει η Εκκλησία την Κυριακή 21/5. Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος είναι ο φερώνυμος περικαλλής Ιερός Ναός στην παραλία του Βόλου, όπου το Σάββατο παραμονή της εορτής, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου και με την παρουσία πολλών πιστών.
Η ιερά Αγρυπνία, θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου προς Κυριακή. Ανήμερα της εορτής, Κυριακή 21 Μα’ί’ου, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει. Στις 6.30 μ.μ. θα τελεστούν ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Την μνήμη των Αγίων Βασιλέων και Ισαποστόλων πανηγυρίζουν, επίσης, οι κάτωθι Ιεροί Ναοί της Μαγνησίας: Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Βελεστίνου, Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Μαράθου, Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Βρυναίνης, Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Γαύριανης.

Προηγούμενο άρθροΔήμαρχος καλεί τους δημότες σε μαζική αποχή από τις εκλογές της Κυριακής για λόγους τοπικού συμφέροντος
Επόμενο άρθροΜικρή πτώση στους λογαριασμούς ρεύματος τον Ιούνιο