Με βάση τα αποτελέσματα των προχθεσινών εκλογών και όπως είναι γνωστό από την Κυριακή το βράδυ εισιτήριο για το Ελληνικό Κοινοβούλιο παίρνουν τρεις βουλευτές από τη Ν.Δ., ένας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ένας από το ΚΚΕ, η εκλογή των οποίων δεν απειλείται από τους επόμενους υποψηφίους από τους οποίους διατηρούν μεγάλο προβάδισμα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας σε ποσοστό 93,91% (339 από τα 361 εκλογικά τμήματα), από τη Ν.Δ. εκλέγονται οι Χρήστος Τριαντόπουλος που μέχρι στιγμής συγκεντρώνει 20.603 ψήφους, Ζέττα Μακρή που λαμβάνει 15.068 σταυρούς και Χρήστος Μπουκώρος που συγκεντρώνει 14.675 σταυρούς.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ο οποίος μέχρι στιγμής έχει λάβει 8.426 σταυρούς και το ΚΚΕ εκλέγεται ο Βασίλης- Κωνσταντίνος Μεταξάς που συγκεντρώνει 2.007 σταυρούς.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ούτε και χθες υπήρξε τελικό αποτέλεσμα στη Μαγνησία ως προς τη σταυροδοσία των υποψηφίων. Εως και το βράδυ στην σελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας είχε καταχωρηθεί το 93,91% των εκλογικών τμημάτων υπέρ υποψηφίων, δηλαδή η σταυροδοσία σε 339 από τα 361 εκλογικά τμήματα.

Παρά την επιστράτευση ενός ολόκληρου μηχανισμού, τάμπλετς στα εκλογικά τμήματα δεν επιτεύχθηκε το στοίχημα τελικού αποτελέσματος υπέρ συνδυασμών στις εννέα το βράδυ της Κυριακής, πολύ δε περισσότερο το στοίχημα της σταυροδοσίας τα μεσάνυκτα των εκλογών.

Ακόμη και χθες, ολημερίς, οι υποψήφιοι περίμεναν την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων και από τα τελευταία 22 εκλογικά τμήματα, προκειμένου να έχουν την τελική εικόνα των επιδόσεών τους στις κάλπες, κάτι για το οποίο θα χρειαστεί όπως φαίνεται να περιμένουν ένα ακόμη 24ωρο.

Πάντως από τα τμήματα που υπολείπονται για την ολοκλήρωση της καταμέτρησης υπέρ υποψηφίων, δεν αναμένονται ανατροπές.

Προηγούμενο άρθροΗ σταυροδοσία των υποψηφίων από τα κόμματα στη Μαγνησία
Επόμενο άρθροΔεν παρέλαβε τη διερευνητική εντολή ο Τσίπρας: Δεν υπάρχει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης