Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, η υποψήφια βουλευτής Σοφία Ζαχαράκη και ο συντονιστής εκλογικού αγώνα Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό Μαγνησίας και στελέχη της ΔΕΕΠ Μαγνησίας συνομίλησαν με πολίτες στην Αγριά και στη συνέχεια μίλησαν σε συγκέντρωση στην Αργαλαστή.

Η κ. Ζαχαράκη ανέφερε μεταξύ άλλων: ”Σεβόμαστε κάθε πολίτη και είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε το μήνυμα της εμπιστοσύνης και το αίτημα να επαναβεβαιώσουμε αυτό το μήνυμα που δόθηκε την 21η Μαΐου και την 25η Ιουνίου”.

Για τις δηλώσεις του κ. Πνευματικού περί καρκινοπαθών τελικού σταδίου και κόστους θεραπείας η κ. Ζαχαράκη σχολίασε: ”Δίνουμε προτεραιότητα στο θέμα της υγείας και μ’ αυτά δεν παίζουμε. Δώσαμε έμφαση, μέσω του ταμείου ανάκαμψης, να αναβαθμίσουμε τα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία και με προσλήψεις 10.000 ατόμων την επόμενη τετραετία να ενισχύσουμε το ΕΣΥ ”.

Από την πλευρά του ο κ. Χαρδαλιάς ζήτησε, ”ασφαλή αυτοδυναμία, σταθερή κυβέρνηση, για ισχυρή Ελλάδα” και υποστήριξε ότι, ”η Μαγνησία αξίζει να είναι πρωταγωνίστρια και αξίζει να έχει 4 βουλευτές στο κυβερνητικό μέτωπο”.

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα με τον κ. Πνευματικό, το θεώρησε λήξαν και τόνισε ότι, ”η υγεία είναι θέμα προτεραιότητας γιατί αφορά τις ζωές μας”.

Προηγούμενο άρθροΑπόλαυσε τσίπουρο στο Βόλο ο Νίκος Ανδρουλάκης
Επόμενο άρθροΣοκ από τις αυτοκτονίες δυο αστυνομικών με διαφορά μιας ώρας