Σε διαμπερές τραύμα που προκλήθηκε από βλήμα περίστροφου στην θωρακική χώρα, προκαλώντας ζημιά στην καρδιά και στους πνεύμονες, αποδίδει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, το θάνατο της 59χρονης Γερμανίδας τουρίστριας, ο θάνατος της οποίας αρχικά είχε αποδοθεί σε παθολογικό αίτιο.

Η γυναίκα ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει το θάνατό της. Μεταφέρθηκε, από την παραλία της Μηλίνας του Νοτίου Πηλίου αρχικά στο Κ.Υ. Αργαλαστής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο δολοφόνος της 59χρονης Γερμανίδας τουρίστριας στην Μηλίνα του Πηλίου, έδρασε αθόρυβα. Πλησίασε σκυμμένος τη γυναίκα και με το 22άρι πιστόλι τη σημάδεψε στην αριστερή πλευρά της πλάτης, κρατώντας το πιστόλι με φορά από κάτω προς τα πάνω και την πυροβόλησε με το βλήμα να παραμένει μέσα στο σώμα της άτυχης γυναίκας.

Αυτό περιγράφεται στην ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε η ιατροδικαστής Λάρισας Χρυσαυγή Κούση και την παρέδωσε στην αστυνομία. Συγκεκριμένα αναφέρει:

”Κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή θέλει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φόρα από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία. Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9 – 10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς – (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο– τρίτο μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου. Συναφώς αναφέρεται ότι πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής. Το φόρεμα της θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή”.

Στη σχετική αναφορά της μεταξύ άλλων η αστυνομία αναφέρει:

”Στην από 24 Ιουλίου 2023 σημαντική αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας και από την 25 Ιουλίου 2023 πρωινή αναφορά συμβάντων της υπηρεσίας μας, αναφέρθηκε ο αιφνίδιος θάνατος της B.S γεννηθείσας στις 13 Νοεμβρίου 1964 στο Zeibrucken Γερμανίας, προσωρινής κάτοικου Μηλίνας του Δήμου Πηλιου και συγκεκριμένα ότι αυτή ανευρέθη πεσμένη, χωρίς τις αισθήσεις της, εντός αύλειου χώρου της οικίας που κατοικούσε προσωρινά με τον σύζυγό της B.L ο οποίος είναι γεννηθείς το 1961 στη Γερμανία με τον οποίο διέμενε στην Ελλάδα……..”.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες για το δολοφόνο της γυναίκας, στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της.

 

 

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα απάτη για ”παραλαβή χρημάτων” με σκοπό την κλοπή κωδικών και τα………σχετικά επακόλουθα
Επόμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 57χρονης