Φυτεία με περισσότερα από 2.800 δενδρύλλια κάνναβης (χασισόδενδρα), εντόπισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε δύσβατη ημιορεινή περιοχή της Περιφέρειας Λάρισας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο αλλοδαπών ανδρών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στο χώρο βρέθηκε και μια πρόχειρα κατασκευασμένη σκηνή για τη διαμονή ατόμων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ημιορεινή περιοχή της Λάρισας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και αστυνομικών του Τμήματος της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν σε δύσβατη και δυσπρόσιτη έκταση, φυτεία αποτελούμενη από 2.808 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 40 έως 120 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Πριν από μερικές εβδομάδες ξεσκεπάστηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης που καλλιεργούσε σε δύσβατη περιοχή του Δήμου Τυρνάβου δύο φυτείες με 3.680 δενδρύλλια κάνναβης με το προσδοκώμενο χρηματικό όφελος από τη συγκομιδή, να υπολογίζεται άνω των 10 εκατ. ευρώ!!!

Προηγούμενο άρθροΣοκ στη Νέα Ιωνία Βόλου-Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Επόμενο άρθροΑπαγόρευση κυκλοφορίας το Σάββατο σε δασικές περιοχές της Μαγνησίας για το κίνδυνο πυρκαγιάς