Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της 43χρονης αστυνομικού, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της, μέσα στο σπίτι της στη Λάρισα.

Η 43χρονη αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, με πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα, καθώς υπέστη ρήξη σπλήνας και νεφρού, ενώ είναι χτυπημένη στη μύτη, στη γνάθο και στο στόμα.

Η γυναίκα προσπαθεί να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, έχοντας τη στήριξη από ψυχολόγους του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας και με τα δικά της πρόσωπα που είναι στο πλευρό της.

Σύμφωνα με όσα είπε, ήταν η πρώτη φορά που τη χτύπησε, όμως την είχε απειλήσει στο παρελθόν και γι’ αυτό το λόγο είχε κάνει μήνυση.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του επιχειρηματία συζύγου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήθελε να χωρίσουν και ζήτησε διαζύγιο. Το ζευγάρι για αρκετό καιρό ήταν σε διάσταση. Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ο σύζυγός της εισέβαλε στο σπίτι και την ξυλοκόπησε άγρια. Ο άγριος ξυλοδαρμός κράτησε πάνω από μία ώρα και ένα τέταρτο. Λίγο πριν καταλήξει, η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε ανάταξη, προκειμένου να επανέλθει στη ζωή!!!

 

Προηγούμενο άρθροΑπαγόρευση κυκλοφορίας αύριο Κυριακή σε δασικές περιοχές της Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΕπιλόχεια κατάθλιψη: Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ η πρώτη θεραπεία σε χάπι