Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 49χρονος, ο οποίος συνελήφθη για πολλαπλές κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο 49χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου χθες, ενώ ζήτησε αναβολή για την προετοιμασία της απολογίας τους, αίτημα που έγινε δεκτό. Ο άντρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για το αδίκημα της κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 7/8, καθώς ταυτοποιήθηκε ως  δράστης 5 κλοπών στο διάστημα μεταξύ 30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου, ενώ επίσης μετά από έλεγχο αστυνομικών της ΟΠΚΕ στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δράστης έχει απασχολήσει τις αρχές για παρόμοια περιστατικά και στο παρελθόν.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από τις Αρχές, λίγο μετά τα ξημερώματα της Κυριακής
ο δράστης διέπραξε δύο κλοπές σε εστιατόριο και σπίτι στον Βόλο αντίστοιχα. Κατά την διάρκεια των κλοπών, ο 49χρονος αφαίρεσε, συνολικά το χρηματικό ποσό των 120
ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, ασημικά και φο μπιζού, μία τηλεόραση και ένα ηλεκτρικό τριβείο.

Παράλληλα, προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 30-07 έως 02-08 διέρρηξε ακόμη 3 καταστήματα της πόλης (εστιατόριο, ανθοπωλείο και καφεκοπτείο), από τα οποία αφαίρεσε το συνολικό χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και μια συσκευή αποκωδικοποιητή.

Σε βάρος του 49χρονου ασκήθηκε δίωξη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ παραμένει σε κράτηση έως την ανάκρισή του. Ο δράστης δήλωσε χρήστης ναρκωτικών ουσιών, γεγονός που αποτέλεσε το κίνητρο πίσω από τις κλοπές.

Προηγούμενο άρθρο17χρονη μαθήτρια πιλοτάρει αεροπλάνο ολομόναχη!
Επόμενο άρθροΔείτε ζωντανά την συνέντευξη τύπου του Αχιλλέα Μπέου για την κατασκευή κόμβων στη Ν. Ιωνία – Στις 10:30 στο Δημαρχείο Βόλου