Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα και την 111 πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Νέας Αγχιάλου επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα του Αρχηγείου και των μονάδων του, συνομίλησε με το προσωπικό του Αρχηγείου κι έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες για την εκτέλεση της αποστολής τους. Επίσης, στην 111 ΠΜ ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της μονάδας και συνομίλησε με το προσωπικό, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΑ.

Τον Αρχηγό ΓΕΑ υποδέχθηκαν ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας και ο διοικητής της 111 ΠΜ σμήναρχος Ευθύμιος Γρεβεντόπουλος.

Προφανώς η πληροφόρηση είναι απολύτως λιτή από την πλευρά του ΓΕΑ, αλλά, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι, χρειάστηκε να περάσουν 10 μέρες για να επισκεφθεί ο Αρχηγός του, το χώρο όπου σημειώθηκαν οι απαράδεκτες εκρήξεις πυρομαχικών στην πρόσφατη πυρκαγιά.

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ για Μητσοτάκη: Κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα δεν θα «κουκουλώσει» τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Βόλου για το θάνατο του 31χρονου εργάτη