Σε ανακοίνωση του συνδυασμού «Μαζί για το Πήλιο», με επικεφαλής τον Κώστα Χαλέβα, που διεκδικεί το Δήμο Νοτίου Πηλίου, αναφέρονται τα εξής:

Συσπείρωση δυνάμεων παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον υποψήφιο Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Κώστα Χαλέβα
Όλο και περισσότεροι συστρατεύονται στον αγώνα και μαζί του θα δώσουν τη μάχη για την ανάδειξη και ανάπτυξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Δυνατές αυτοδιοικητικές προσωπικότητες, με επιτυχημένη θητεία ως δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι αλλά και Δήμαρχοι τιμούν τον συνδυασμό «Μαζί για το Πήλιο» και αποφασίζουν να συνταχθούν στο πλευρό του Κώστα Χαλέβα με μοναδικό γνώμονα τη στήριξη στον τόπο τους και στους συντοπίτες τους.
Ο αγώνας είναι κοινός και δεν περισσεύει κανείς ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου.
Ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Αρχιτέκτονας – Πολεοδόμος και επικεφαλής της νέας παράταξης για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, κ.Κώστας Χαλέβας τόνισε:
 «Είναι αδιαπραγμάτευτη επιλογή μας να στηρίξουμε κάθε γωνιά του Δήμου Νοτίου Πηλίου , να καταγράψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες καθημερινά και να διεκδικήσουμε από κοινού λύσεις που θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Συνεχίζουμε καθημερινά με τους υποψηφίους μας τις περιοδείες σε κάθε γειτονιά του Δήμου του Νοτίου Πηλίου.
Ο συνδυασμός «Μαζί για το Πήλιο» δεν αποσύρεται, δεν κάνει πίσω.
Δεν υπάρχει χρόνος να σπαταληθεί για απαντήσεις σε κακόβουλα δημοσιεύματα και ανυπόγραφα παραπολιτικά σχόλια.
Είμαστε εδώ, όπως και θα είμαστε την 1η Σεπτεμβρίου μετά και επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας του συνδυασμού μας.
Συνεχίζουμε δυναμικά στο Νότιο Πήλιο με και ως υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, μένω πιστός στην δέσμευση μου να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μου και οι συμπολίτες μου.»
Προηγούμενο άρθροΤρεις τραυματίες σε τροχαίο στο δρόμο Λάρισας-Βόλου
Επόμενο άρθροΗ Ζ. Μακρή εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά